het gebruik

CURE BY NATURE

Disclaimer & Advies

Dit is een voedingssupplement op basis van kruiden.

In verband met de milde formule van de kruidensamenstelling is resultaat na 2 weken te verwachten. In het begin wordt geadviseerd de hoogste dosering te gebruiken, waarna deze na verloop van tijd kan worden verlaagd. Indien gebruikt zoals voorgeschreven hebben kruidentincturen geen bijwerkingen.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde levensstijl worden gebruikt.

Deze voedingssupplementen worden bij voorkeur gebruikt op professioneel advies. Alle ingrediënten zijn goedgekeurd door de Europese wetgeving. Deze voedingssupplementen voorkomen of corrigeren een energetische stoornis.

Ieder ander of verkeerd gebruik valt buiten onze verantwoordelijkheid.

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap zonder voorafgaand overleg.

Buiten bereik van kinderen houden.

Inhoud: 30ml

Dosering: 3x daags 15 druppels

Potje met kruiden Tincotheek

Dosering voor gebruik

Op de Tincotheek website kunt u als consument alle informatie vinden over de Tincotheek kruidentincturen. Tevens kunt u deze kruidentincturen makkelijk en snel bij ons bestellen.

Tincturen zijn makkelijk te doseren. Daarom is het ook geschikt voor inname door kinderen en zelfs baby’s. Ook voor kinderen die moeite hebben met het innemen van tabletten, pillen of poeders, is een tinctuur een uitstekende oplossing. Voor kinderen en baby's dient de dosering te worden overlegd met een therapeut. Alle kruidentincturen zijn op 100% natuurlijke basis