voor specialisten

CURE BY NATURE

Tincotheek voor Specialisten

Bent u als arts, therapeut, behandelaar of anderszins professioneel verbonden met het vak “alternatieve geneeswijzen” en wilt u de Tincotheek kruidentincturen ter ondersteuning van uw behandelingen aanbieden, meldt u dan aan via het online aanmeldingsformulier. Na akkoord zullen wij de inloggegevens naar u versturen en kunt u een bestelling plaatsen. Wij voorzien u verder van alle benodigde informatie om uw patiënten optimaal te kunnen adviseren over de tincturen. Als specialist kunt u de tincturen verkrijgen voor een gereduceerd tarief. U kunt alleen de rechten als specialist verkrijgen als wij een account voor u aanmaken.

Bij de Tincotheek kunt u zich als specialist aanmelden en tincturen bestellen voor uw cliënten. U kunt zich aanmelden via het onderstaande aanmeldingsformulier.  Bij ontvangst van uw aanmelding als specialist, gaat het Tincotheek team aan de slag om uw gegevens in te voeren en een account voor u aan te maken met de rechten als specialist.

U ontvangt van ons een email met uw account gegevens en algemene informatie. Hierna bent u als specialist klaar voor het gebruiken van de Tincotheek site.

Als aangesloten specialist op de Tincotheek website is het  raadzaam om onze geadviseerde verkoopprijzen op te volgen. De Tincotheek is continu bezig met de ontwikkeling en samenstelling van nieuwe tincturen, en houdt u als specialist uiteraard op de hoogte  van de laatste ontwikkelingen. Na bestelling ontvangt u van ons een factuur.

Inschrijfformulier